Werkwijze en tarieven bij Studio Yucca Voeding&Doen

Wat kan natuurvoedingsadvies van Studio Yucca voor jou betekenen?

Jou helpen om je lichaam puurder en gezonder te voeden, hierdoor zit je letterlijk en figuurlijk beter in je vel. Dit doen we door:

Persoonlijk advies gebaseerd op natuurvoeding: zo veel mogelijk verse, pure, eerlijke en biologische voeding.
Voedingsstoffen zijn letterlijk de bouwstoffen voor je lijf! Goede voedingsstoffen geven je lichaam en geest energie en ondersteunen de cellen, organen en processen in je lichaam.

Ik vind het heel belangrijk dat het voedingsadvies praktisch en haalbaar is en dat jij er blij van wordt. Vanzelfsprekend houd ik hierbij rekening met je huidige (manier van) leven. Een natuurvoedingsadvies hoeft niet per se te betekenen dat je je voedingspatroon helemaal moet aanpassen. Kleine veranderingen kunnen al grote, positieve effecten voor je gezondheid en leefstijl hebben! En jij geeft de grote van de te nemen stappen aan.

Het persoonlijke individuele begeleidingstraject duurt ongeveer twee á drie maanden en bestaat uit vier stappen:

•        1. Kennismakingsgesprek – gratis

We bespreken wat de aanleiding is van je bezoek en welk doel je wilt bereiken. Ik vertel je wat je van mij kunt verwachten en wat de mogelijkheden van begeleiding of coaching zijn. Je kunt dan zelf beslissen of je bij mij aan het juiste adres bent.

•        2. Basis consult:- 60 minuten - € 60,-

Tijdens het intakegesprek bespreken we het eet- en beweegdagboek dat je na het kennismakingsgesprek hebt bijgehouden. Samen met jou bekijk ik - op basis van je huidige voedingspatroon  - hoe jij je body en mind kunt ondersteunen met natuurvoeding. Je krijgt een praktisch en concreet advies dat helemaal is afgestemd op jou en je eventuele klachten.

 

•        3. Vervolg consult -30 minuten - € 25,-

In het vervolgconsult bespreken we jouw ervaringen tot nu toe. Samen kijken we hoe het met je gaat, welk effect het natuurvoedingsadvies op je lichaam heeft en bespreken we of en wat je nog meer aan advies nodig hebt

 

• Tussen de consulten door is het mogelijk per e-mail contact te houden.

• In overleg spreken een locatie en tijdstip af. Een gesprek bij je thuis behoort tot de mogelijkheden.