Ik ben Monique Warmerdam en in 2017 gestart met Studio Yucca Voeding en Doen. Al jarenlang heeft voeding mijn interesse en ben de laatste jaren ook actief met het kweken van eigen groente, een superleuke hobby!

 

De vragen: waarom de welvaartziektes maar blijven toenemen en met name het feit dat chronische aandoeningen op steeds jongere leeftijd voorkomen en welke rol heeft voeding hierin? Hebben mij doen besluiten om de opleiding tot natuurvoedingsadviseur te gaan volgen. De basis hiervan is orthomoleculaire voeding en is erop gericht het lichaam de benodigde voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden te geven, zodat het lichaam optimaal kan functioneren. Het eten volgens deze richtlijn zorgt o.a. voor meer energie, lekker in je vel, minder kans op ziektes op korte en lange termijn. Voeding is een onderdeel van een gezonde leefstijl. Ook stressreductie en beweging zijn hierin belangrijk. De huidige voeding is veelal bewerkt en door de productiemethodes en chemische bestrijdingsmiddelen lager van kwaliteit van vroeger. De keuze voor biologische natuurlijke producten is een keus voor voedzamere producten en een bijdrage aan een duurzame aarde.

 

Na de opleiding Natuurvoedingsadviseur, heb ik de opleiding Orthomoleculaire Voeding voor Kinderen behaald. En onlangs ook Orthomoleculaire Suppletie met succes afgerond, zodat ik ook kan adviseren over het gebruik van orthomoleculaire voedingssuplementen.

 

Mijn eigen ervaring met natuurlijke voeding: minder moe, meer energie en veel minder kwaaltjes zoals verkoudheid en griep, veel minder hoofdpijn. Ik wil mijn kennis en ervaring graag met jou delen, zodat ook jij kunt ervaren wat natuurlijke voeding voor je gezondheid kan betekenen op de korte en lange termijn!